«

»

Oct 14

Den galna tekniken

Det här med dagens moderna teknik har uppenbarligen kommit att gå lite överstyr. För även om man under de senaste åren har börjat uppskatta alla ny moderna påhitt, så börjar man ju ibland undra var det ska sluta?

Nu för tiden så finns det tekniska lösningar till nästan allt, och det finns ingenting som inte går att lösa. Tänk bara på hur långt man har kommit inom plastikkirurgibranschen och vad dagens teknik tillåter oss att göra med våra kroppar. Nu för tiden kan man göra nästan vad som helst med sitt utseende, och är det något man är missnöjd med så går det att fixa på nolltid. Även om det ju givetvis krävs en ganska fet plånbok och en hög smärttröskel. För att lägga sig under kniven är verkligen inget som är gratis, och inte smärtfritt heller för den delen.

Däremot så finns det en hel del behandlingar som inte kräver att man lägger sig under kniven, det kan vara alltifrån hårlaser till botox. Behandlingar som heller inte är gratis direkt, men som innebär betydligt mindre smärta. Men oavsett vad, så får man nog helt enkelt inse att vill man vara fin så får man lida pin. Ett ordspråk som trots allt fortsätter att hålla i sig.